Lod kaffen vække mig

Kære Daddy

img_0061

Et forsinket tillykke til dig du gamle for verden var af lave på denne din før i tiden fødselsdag.
Den 15. februar græd verden sig i søvn men mit hjerte græd nu mest over savnet af dig.
Der er tomt her uden dig, der er ensomt her uden dig.
Mangler det jeg endelig havde fundet da vores veje igen mødtes efter lang tids adskillelse. Daddy dine skridt runger stadig på Amager fælleds land, bærer mindet om de mange skridt du der har taget, her fandt du ny energi til at leve livet videre. Daddy du sagde aldrig på gensyn men forsvandt så pludseligt, står her lidt fortabt og føler mig forbigået.
Men Daddy du var syg og din tid var kommet, er sikker på du vidste det var sidste udkald.
Du efterlod ingen forklaring så min trang til at vide og forstå vil jeg skulle bære med mig resten af livet.
Verden mistede ikke kun en far, en bror og en svigerfar den dag du tog herfra.
Jeg mistede min historie oplevet og fortalt gennem dit blik, min barndom forsvandt en smule og der er huller som jeg aldrig vil kunne udfylde.
Daddy du blev jo slet ikke dage nok til at kunne tage herfra uden at gøre det du startede færdigt.
Daddy du trak dig den sidste tid ind i dit skjold, tænker du var bange for at erkende men ikke mindst frygtede du hvad vi ville se om vi mødtes.
Jeg pressede på for at få tid med dig for den var på lånt tid fornemmede jeg. Husker du mine ord; Den tid vi har sammen render ud som sandet i et timeglas, så husk at jeg ikke er lavet af porcelæn og godt kan tåle at se når du har det skidt og du må lægge forfængeligheden på hylden. Udnyt den tid vi har til at være sammen mens tid er Daddy<3
Dit stædige æsel:-)
Men Daddy det vi sammen fik den sidste del af dit liv er så meningsfuldt for mig, at jeg med tiden vil kunne tilgive, at du forlod mig uden at advare mig.
Vores udvekslinger af rim, digte og tankespind er så fantastiske og jeg er ikke et øjeblik i tvivl om hvor jeg har min ordspilstrang fra.
Gemte en bid af dig i vores ordvekslinger over nettet selvom det krævede mere tålmodighed end jeg normalvis evner at vente på du fil skrevet tilbage med en finger af gangen.
Du skrev blandt andet følgende til mig”Whav , har endelig haft overskud til at læse din historie “Krabber og kruseduller” , lang tid siden jeg har grint så højt , længe og inderligt !! Genialt ! Du behersker virkelig sproget i den ypperste form , min respekt !!
Som far græd jeg også lidt , men den havde jeg selv bedt om . Mine tanker er hos dig . Kærlig hilsen din far ”
Daddy du sidder på en badebro et sted i verden og kigger ud over vandet. Nyder et glas rødvin og en cecil uden filter.
Tænker tilbage på alle dine unger fra fritten,strejfer dine tanker mon de ting hvor du ikke levede helt op til det der blev forventet men skid hul i det tænker du sikkert.
Når jeg har fundet din badebro kan vi genoptage vores ivrige pædagogiske debatter og sammen blive enige om at verden er lidt mere i kraft af os.
Daddy jeg ved godt du hader fødselsdage og højtider men for faen du valgte at tage herfra 1. Maj af alle dage.
Tillykke med din før i tiden fødselsdag.
Vi ses på den anden side når min tid en dag kommer.
Knus og kys datteren din❤️

 

Favn livet Lene

Del gerne din mening

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

del gerne din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lod kaffen vække mig