#viermereværd

#viermereværd på vej mod et anarkistisk samfund!

 

8c60df67-e14f-4d06-937d-3b452ac54a92

Det offentlige rum er blevet vores allesammens frirum til, at te os som vi vil.

Offentlige ansatte er blevet skydeskiver hvorpå alle kan afreagere og føler sig berettiget til at sige og gøre lige hvad der falder dem ind.
Det er mig ganske uklart hvordan man som menneske kan forsvare at overfuse en offentligt ansat gennem verbale trusler og nedgørende øgenavne. Kommentarer der er langt under lavmål, personrettet og primitive.
Din fucking luder, kælling, smatso jeg knepper dig i røven.
Hvordan kan vi som samfund retfærdiggøre at parkeringsvagter, kontrollører, buschauffører, politifolk, pædagoger, skolelærere, sygeplejersker og et utal af andre faggrupper udsættes for en adfærd som denne.

Det virker til at vores sanktionsmuligheder er ikke eksisterende og risikoen for at vi som offentlig instans udsættes for yderligere skade eller overfald stiger proportionalt med indsatsen for, at udføre vores arbejde indenfor den gældende lovgivning.
Der er ex områder hvor terroriseringen af parkeringsvagter er så brutal og risikofyldt at de har valgt at trække sig.
Optakten til et anarkistisk samfund er begyndt og om vi fortsat blot ser passivt til, vil denne tilstand fortsætte rundt om i landet.
Det kan ikke være rimeligt at en offentlig ansat ikke har trygge og sikre arbejdsforhold og konsekvensen af dette primitive modangreb fra samfundets snyltere og bedragere trækker det længste strå i kampen om et civiliseret samfund, hvor regler og love overholdes og ellers har det konsekvenser.

Det starter med dig selv, hvordan møder du en offentlig ansat?

#viermereværd

Del gerne👊🏻

#viermereværd

Favn livet Lene

Del gerne din mening

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

del gerne din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#viermereværd