Tog en kold tyrker fra flexitar til veganer
Mit nye veganer liv har fyldt mig med spænding og ufattelig meget luft i maven.
Er klar over at mit stakkels tarmsystem skal omvendes i samme udstrækning som min tankegang.
Der bliver læst indholdsfortegnelser som aldrig før, og gransket E numre.
Men jeg oplever en forandring indeni, der giver mening i forhold til hvem jeg er som menneske. En gulerods stang med broccoli hår:-))
Nej spøg til side, at føle sig sund og rent faktisk også være det helt indefra. At få renset ud i de ophobede plak belægninger i kranpulsårene, og få rensningsanlægget aka leveren rakt en hjælpende hånd.Er klar til at møde alle de udfordringer der vil opstå når mit veganer liv skal ud og spise med hr og fru normaltspisende. De fordomme, den undren og ikke mindst omgivelsernes behov for, at ville vide bedst på mine vegne.
Jeg er SÅ klar til at tage udfordringen op med, at skulle spise tilbehør, der med stor sandsynlighed er ikke mættende og meget lidt varieret, de næste mange år når jeg skal spise ude.
Dette ikke af ond vilje fra min bekendtskabskreds eller familie og venner, men simpelthen fordi de ikke aner om dillen er overstået eller ej.
Min første dille tog 12 år og her lykkedes det rent faktisk, at overbevise omgivelserne om, at det var en lang dille(uden R).Manden derhjemme er fantastisk i mange sammenhænge og ikke mindst også i denne. Det er ikke nogen hemmelighed at han er chefkokken i vores hus, han varetager indkøb og madlavning fuldstændig frivilligt( måske for ikke at dø af sult), på 10 ende år nu.
As we speak er han guddødeme spadseret i Rema 1000 for, at købe Ris/havre og soja mælk på tilbud.
Det er kærlighed❤️
Min mave knirker og knager af alt den opmærksomhed den får her i mit nye liv
Favn livet Lene
Del gerne din mening